Poptávka na technologie na výrobu cideru (Potravinářské, gastronomie) - Ústí nad Labem
Zákazník (Ústí nad Labem) publikuje poptávku na technologie na výrobu cideru
Technologie na výrobu cideru
Popis:
- poptávám potravinářskou technologii - kvasné kádě, tanky, filtraci, pasterace
- dále ostatní potřebný materiál jako je čerpadlo, potravinářský kompresor, malý paster, myčka KEG sudů atd.
Případně zkuste nabídnout i cenově zajímavou stáčecí zařízení na lahve (popř sudy)
Specifikace:
- otevřené kvasné kádě či tanky s duplikátorem: v celkovém objemu 4.000 l (tedy např. 4 x 1.000 l nebo 2 x 2.000 l atd.)
- ležácké tanky s duplikátorem nebo bez: v celkovém objemu 10.000 l (tedy např. 10 x 1.000 l nebo 5 x 2.000 l atd.)
- filtrace zastupující pasteraci, např: 1 x Filtr křemelinový svíčkový